Интериорно озеленяване

Растителността е онзи задължителен елемент, който създава завършеност във всяко помещение, независимо от предназначението му. С помощта на компетентното интериорно озеленяване се създава разнообразие, комфорт и уют. То внася природата в твоя дом, офис, ресторант или хотел.

Наличието на богато разнообразие на растителност и варианти за тяхната комбинация, ни позволява да бъдем креативни в нашите предложения.

Зеленината винаги е била неизменна част от добрите образци в интериорните и архитектурни решения. В съчетание с професионализъм в интериорно озеленяване, Ви позволява да изградите хармонична, красива и здравословна среда в закрити пространства. Професионалните услуги на специалисти Ви гарантират уникални решения, дълготрайност на озеленяването, разчупен и съобразен с характеристиките на сградата или помещението дизайн, избор на най-подходящите за всеки конкретен случай растения. Тук се взимат предвид спецификите на пространството, като наличие или липса на естествена светлина и много други.

Интериорно озеленяване – стил и здравословна среда

Ползите от зеленината в закрити пространства са добре известни – тя облагородява средата, създава по естествен път по-добър климат за живот и работа, доказано намалява стреса и пречиства въздуха от натрупаните фини прахови частици. Не на последно място – подредбата на подходящите растения създава естетична и елегантна атмосфера в офиса или дома. Професионалното интериорно озеленяване е Вашият начин да заявите добрия си вкус.

интериорно озеленяване

Какво можем да ви предложим

Зелени стени вътрешно озеленяване

Зелени стени

Един модерен и нов начин да преобразите всяко помещение, създавайки елегантна, красива и здравословна атмосфера.

Растения в кашпи за интериорно озеленяване

Растения в кашпи

Внесете естествените цветове на природата в ежедневието си. Очаквайте от нас съвършен подбор на растенията.

Арт инсталации

Арт инсталации

Професионалното озеленяване е въздействащ и силен способ да заявите безупречния си стил и артистичност.

Аранжировки

Аранжировки

За специални поводи или за всеки ден – един малък, но съвършен детайл, който носи наслада.

Къде може да се приложи интериорно озеленяване

Жилища

Офиси

Бизнес центрове

Хотелски комплекси