Поддържане на зелени площи

Хубавият двор, офис или градина не зависят само от извършването на качествени стрително-монтажни работи. Те са основата за прекрасния им вид, но без последващите грижи, вложените услия и средства биват напразни.

Добре изглеждащата градина изисква много труд, грижи и постоянство. Тя е жива материя, която непрекъснато се променя и изисква много знания за спецификата на всяко растение и предотвратяване на възможните нападения от различни болести и вредители.

Ние се занимаваме с поддържане на зелените площи на частни и обществени терени, офиси, магазини и дворове на къщи. Предлагаме целогодишна абонаментна поддръжка на дворове, еднократни посещения и консултации. В зависимост от нуждите на вашето зелено пространство, можем да ви изготвим индивидуална оферта, съобразена с желания ефект и разполагаем бюджет.

При нас може да ви бъде изготвен индивидуален план, съобразен с нуждите на вашето зелено пространство, интензивност на посещенията, съобразно определения бюджет и очакванията за вида на вашата градина.

Работим с професионална техника и квалифициран персонал. Поддържаме, както екстериорни, така и интериорни градини, саксийни растения в офиси и офис гради, хотели и ресторанти. Предвижданите дейности по поддържане са съобразени с всяко растение и неговите изисквания и нужди.

Основни дейности

Грижи за тревна площ

Косене, аериране, вертикулиране, подхранване, месечно торене, пръскане с препарати против плевели, подсяване на празни места, подсяване за сгъстяване на тревната покривка.

Грижи за декоративна растителност

Подрязване, оформяне на живи плетове, подхранване на декоративни растения, месечно торене с органични и минерални торове, почистване на изсъхнали листа, кантиране, прекопаване, третиране с препарати за растителна защита.

Грижи за интериорни градини и единични цветя

Поливане, подхранване, месечно торене с био торове, подрязване и почистване, пресаждане в нови саксии, пулверизиране на листата на екзотичните растения, растителна защита с подходящи за средата препарати.

Други дейности по поддръжане на градина

Почистване на есенен листопад, мулчиране (насипване на мулч от борови кори или дървесен чипс), доставка и засаждане на нови растения, укрепване и зазимяване на растителност, почистване и изнасяне на отпадъците.

Ние ви предлагаме:

Консултация

Еднократни посещения

Абонаментно поддържане

Специални грижи